Три дни преди важното гостуване на Левски на Черно море във Варна „сините" все още не знаят дали ще имат на разположение централен нападател, пише "7 дни спорт". Както е известно, Атанас Курдов и Умар Диаби са без картотеки, тъй като се съдят с бившите си клубове Астана и Кошице и от там бавят жълтите им карти.

От Герена имаха един-единствен ход и те го предприеха - поискаха Курдов и Диаби да получат служебни картотеки от ФИФА. От световната централа обаче държат „сините" в шах заради процедурите, нужни по издаването на документите.

Не е ясно точно колко време ще отнемат те и дали жълтата карта поне на Курдов ще пристигне до петък, когато е последният срок Левски да картотекира нападателя преди двубоя с Черно море.

За „сините" обаче има и добра новина - тъй като са поискани заедно, служебните картотеки на Курдов и Диаби може да пристигнат в пакет и има вероятност Стойчо Стоев да разполага и с двамата за гостуването на „Тича". Всичко обаче ще стане ясно най-късно в петък, когато от Герена със сигурност ще могат да кажат ще има ли Левски най-сетне нападател или не.