"Мина седмица, откакто отстранихме Реал Мадрид в Шампионска лига, а хората навсякъде ме питат само за Суарес", заяви защитникът на Ювентус Джорджио Киелини.

Двамата ще се изправят един срещу друг на финала в Шампионската лига за първи път, след като през миналото лято Суарес захапа по рамото Киелини по време на среща от Световното първенство в Бразилия. Уругвай спечели с 1:0 срещата, но заради постъпката си бившият играч на Ливърпул бе наказан да не играе футбол за период от 4 месеца.

"Не тая лоши чувства спрямо Суарес. Това трябва да е ясно. Мина доста време и вече всичко е забавено. Нямам проблеми с този футболист. Ще се отнасям с него така, както се отнасях с Роналдо, Бензема, Бейл и всеки друг нападател. Няма да има разлика за мен", добави Киели, който все пак бе помолен от репортерите да се върне малко назад във времето.

"Световното? Само едно нещо ме разочарова и това е, че ние не спечелихме", добави играчът, който коментира и предстоящата среща с Барселона.

"Мисля, че ще стане страхотен мач. Мина доста време, откакто Юве е печелил европейската титла. Надявам се феновете да останат доволни", добави защитникът на "Старата госпожа".