Преди броени дни, българското медийно пространство бе „превзето" от новината, че Кирил Домусчиев може да стане собственик на клуб от английската Висша лига. Босът на Лудогорец лично призна това в интервю пред bTV Action, разкривайки че представители на този отбор са се срещнали лично с него преди епичния двубой между „орлите" и Ливърпул от Шампионската лига. Източници на Topsport.bg информират, че името на въпросния клуб е Хъл Сити.

Към днешна дата, „тигрите" са обявени за продан, тъй като сегашният собственик-Асел Алам е в сериозен конфликт с местните фенове. Бизнесменът от Египет си навлече техния гняв, след като се опита да смени името на клуба, преименувайки го на Хъл „Тайгърс". Това обаче не бе разрешено от местната футболна федерация, което предизвика и острата реакция на богаташа:

"Напоследък имаше много слухове, затова реших да изясня нещата лице в лице. Обявихме по-рано през годината, че искаме да променим името на отбора на Хъл Тайгърс и да промотираме новия бранд по целия свят, но това не ни бе позволено от Английската футболна асоциация. Затова искам да продам клуба"

Именно и хора на Аслам са се свързали с Кирил Домусчиев, предлагайки му да поеме издръжката на „тигрите", които към днешна дата заемат деветото място във Висшата лига.

Въпросният клуб е с над 110-годишна история, бидейки създаден през далечната 1904 година. Селекцията на Стийв Брус играе домакинските си мачове на супермодерния „КС Стейдиъм", като в него се подвизават играчи за обща сума над 90 млн. паунда. Най-популярните сред тях са футболисти като: Том Хъдълстоун, Майкъл Доусън, Никица Йелавич и Хатем Бен Арфа. Само за статистиката, общата цена на лудогорските футболисти варира около 33,48 млн. паунда.

Варианти пред Домусчиев са и тимове от местната Чемпиъншип (единият е Рединг), както и още един елитен тим, чието име обаче се пази в дълбока тайна. Предполага се, че става въпрос за Астън Вила. Вероятността разградският бос да инвестира в някой от изброените клубове обаче не е никак голяма, тъй като към днешна дата, негов най-голям интерес буди успехите на европейската сцена с Лудогорец.