Президентът на Славия Венци Стефанов не остана длъжен на члена на УС на ЦСКА Иво Котев, който попита какво прави Георги Петков на пистата по време на мача между двата тима. Срещата завърши при резултат 0:0, а след двубоя бранителят на „червените" Тончи Кукоч нападна в тунела вратаря на „белите", който бе извън групата в тази среща.

„Иво Котев да си гледа работата. Какво го интересува него Георги Петков? Той е капитан и помощник в щаба на треньорите. Аз съм го назначил като такъв и той има право да стои на скамейката. Котев защо не каже нещо за неговия извратеняк Кукоч ли е, Мукоч ли е?", отсече Стефанов пред Блиц.

„Този татуиран изрод ли е съкровището на нацията? Всеки ден ни занимавате с него. Дошъл отнякъде в България и се прави на клоун. Всеки ден пишете за него, занимавате ни с него. Видяхте ли го какво направи в тунела? Преди 7-8 години бихме Левски на „Герена". Тогава Георги Петков беше техен играч и нападна по същия начин Георги Владимиров. Тогава наказаха вратаря за 4 мача, да видим сега колко ще накажат този измислен герой", продължи босът на Славия.

„Доволен съм от мача и от това, че спечелихме точка на „Армията". По правилно е да се каже, че ЦСКА изгуби 2 точки, но първия мач беше обратно, така че всичко е нормално", бе мнението на Стефанов за мача.

Президентът на Славия коментира и решението на Изпълкома да остави Любослав Пенев на Стефанов да си гледа отбора и треньора.

„Вие като ме познавате, вярвате ли, че разговорът е бил точно такъв? Но не искам да влизам в полемики. Щом Боби така е казал - добре. Аз държа на моето мнение, че Пенев е приключил за националния отбор. Но аз казвам каквото мисля, а много други мислят като мен, но се навеждат, кротуват и се съгласяват", завърши Венци Стефанов.