Президентът на БФС Борислав Михайлов потвърди писаното от "Топспорт", че Тери Венейбълс е сред вариантите за нов национален селекционер.

Освен англичанинът, Боби назова имената и на Димитър Пенев и Пламен Марков като евентуални варианти за национален селекционер. От чуждестранните специалисти Михайлов каза, че преговаря със Сречко Катанец, както и с още трима треньори.

Топспорт.бг научи, че едното от неназовани имена е това на Вини Шефер.

"Чакам отговор от чуждите треньори, с които се свързах. Някои от тях не искат да живеят в България, а искат да идват тук само, когато имаме мачове, което мен не ме устройва. Някои от специалистите проявиха голям интерес и поискаха видеозаписи с полседните мачове на националите ни, за да се запознаят с тима ни. Има време. През януари и февруари също ще има заседания на Изпълкома. До тогава ще продължа да преговарям с тях и до март ще бъде ясно името на националния ни селекционер", сподели Борислав Михайлов на пресконференцията след заседанието на Изпълкома.

Президентът на Централата ни сподели, че предстоят преговори с Александър Станков. "Искам да видя Сашо какво ще предпочете. Ще го изслушам. Преди време той сподели, че му липсва клубния футбол, така че нищо още не е ясно", добави Михайлов.