Завърналият се „Армията” като част от новите собственици на ЦСКА бивш президент Александър Томов заяви, че вратата на ЦСКА стои широко отворена за Христо Стоичков. От думите му стана ясно, че на Камата ще бъде предложен ръководен пост в клуба, но не като старши треньор, а като шеф.

„Ако Христо прецени, той е такова име и ниво, че най-вероятно ние ще се възползваме, ако прецени, че може да играе ръководна роля в клуба” - допълни той.

За никого не е тайна, че именно Александър Томов стои зад новия проект ЦСКА. Той подчерта, че няма да участва в управлението. Според него „армейците” ще бъдат управлявани по нов модел с акционерно дружество, в което ще влязат както бизнесмени, така и фенове на ЦСКА.

„53-ма човека са заявили желание да придобият пакети акции, а желанието на хората, извършили спасителната операция, е да дадат клуба на множество фенове в едно акционерно дружество. Това ще бъде един съвсем нов модел на управление”, коментира Томов.

Той обясни, че до няколко дни всички хора, които стоят зад „Червени шампиони”, ще излязат с имената си в публичното пространство.

Проучване на Sportal.bg разкри част от хората и фирмите, които ще се ангажират с издръжката на 31-кратния български шампион:
Косьо Петков - директор в "Инвестбанк"
ДОМКО - верига от магазини за мебели фирма "Пиаджо" - тя е представлявана от човек на име Румен, чийто прякор е Пилота
Лъчезар Николов - Чезари - бизнесмен, държи магазини за часовници
адвокат Матев от червени сърца - именно той е участал в преговорите между "Титан" и новите собственици на ЦСКА "Червени шампиони". Запознат е с цялата документация по тази сделка.
Стефан Милушев - бизнесмен, собственик на фирма "Зора", бивш собственик на Марек (Дупница)

Очаква се до няколко дни да бъдат обявени още имена на хора и фирми, които ще се наемат с издръжката на ЦСКА. За такива се спрягат едни от най-богатите българи като Антон Божков, Цеко Минев, Румен Гайтански-Вълка и дори собственик на друг клуб от "А" група (б.а. не е Гриша Ганчев), но все още няма потвърждение за нито едно от тези имена.