Георги Иванов-Гонзо и Веселин Марешки не постигнаха споразумение за треньорския пост в Локо (Пд). Срещата между треньора и собственик на „смърфовете" е продължила едва няколко минути, докладваха източници на Topsport.bg. Гонзо е поискал цялата власт на „Лаута", за да има някакви перспективи клубът.

Варнеският бизнесмен, с първи стъпки във футбола, категорично отрязал мераците на Иванов. Марешки е отсякъл, че не е човекът, който приема условия, а този който ги поставя на подчинените си. След тази кратка размяна на реплики, Гонзо е станал от масата за преговори и моментално си тръгнал, без дори да се здрависа с Марешки, както го изисква протокола.

Веднага след този разговор щабът на „Лаута" се втурна да търси треньор за мъжкия си тим, който да наследи уволнения Емил Велев. За мястото на Кокала фаворит е бившият треньор на „черно-белите" и доскорошен на Черно море - Стефан Генов-Чечо.

Източници от „Лаута" отсякоха пред Topsport.bg, че скоростно ще намерят наставник за представителната селекция. Вероятно още утре ще бъде назначен новият старши треньор на Локо (Пд). Все още не се знае кой ще води тренировката от 16:00 часа, тъй като целият екип на Велев си събра багажа. "Имаме 100 треньора в школата, не берете грижи как ще се тренира днес", прекъснаха разговора от администрацията на "Лаута".