Треньорът на Левски Георги Иванов остана изключително недоволен от поредната загуба във Вечното дерби. Силният човек на „Герена" изчете здраво конско на футболистите вчера, пише "Меридиан мач".

Те бяха извикани доста преди заниманието, а самата тренировка се позабави с 15-ина минути и започна малко след 11,15 часа.

В съблекалнята Гонзо е бил изключително бесен и е повишил тон на играчите заради слабото представяне в защита на дербито. Най-много критики е отнесъл Аймен Белаид, който допусна грешка при едно от попаденията на „червените", след като много леко бе надскочен от Серджиу Буш.

Георги Иванов е имал претенции и към други играчи, като например Георги Сърмов, който не спря с фаул атаката на ЦСКА при второто попадение и допусна Венцислав Василев с лекота да го преодолее и да подаде към Буш. Вратарят Пламен Илиев също сбърка сериозно при тази ситуация, излизайки неразчетено.

В същото време на този етап глоби за отбора не се предвиждат. Това загатна самият Гонзо още след двубоя, тъй като в следващите седмици предстоят още много важни мачове пред отбора и той не иска да натоварва футболистите допълнително. Не е ясна обаче позицията на собственика Тодор Батков. Босът неведнъж е взимал решение на своя глава да налага санкции на играчите и подобен сценарий не е изключен и сега.