Ягоди, къпини и бо­ровинки поиска в съблекалнята си Ливърпул за след ма­ча с Лудогорец от Шампионската лига в сряда. Отделно британците са поръчали пици и хам­бургери, като това озна­чава, че ще вечерят на стадион „Васил Левски" веднага след последния съдийски сигнал, пише „24 часа”.

Митичният английски тим ще остане в София вечерта след мача, като за че­твъртък има записана тренировка за стадион „Георги Аспарухов".

Занимание няма да има преди двубоя, след като отборът пристига във вторник в късния следо­бед, като заниманието ще бъде на клубната му база край Ливърпул, а след това ще се натова­ри на чартъра за София.

Брендън Роджърс е сметнал, че опознаване на терена на „Васил Левски" не му е нужно. Той единствено ще се появи за задължителна­та пресконференция. Шеф на делегацията на англичаните ще е леген­дата Кени Далглиш.

Вече върви подготовката за последния дома­кински мач на Лудогорец от групите в Шам­пионската лига. Работи парното на терена, за да не замръзне тревата.

От вторник ще се бло­кира паркирането око­ло националния ста­дион, като простран­ството около него от­давна е превърнато в единствения безплатен паркинг в центъра на София. Градският транспорт също ще работи до по-късно в деня на мача, за да може хората да се приберат.

Все още има около 3000 билета, които не са купени за мача и могат да бъдат намерени на касите на „Васил Лев­ски". Има такива и на доста хубави места. Очаква се стадионът да се напълни за мача. Срещата е сблъсък за място в евротурнирите през пролетта.

Победа на един от двата отбора му гарантира излизане­то от групата. В последния си мач Лудогорец гостува на мегафаворита Реал в Мадрид, докато Ли­върпул има домакин­ство на швейцарския Базел.