Каталунският "Ел Мундо Депортиво" също е на мнение, че съдията Крейг Томпсън е ощетил сериозно Лудогорец по време на загубата от Реал (М) с 1:2. Спортният вестник се подигра с голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо, който беше бледа сянка на себе си в София.

"Без помощта на рефера португалският нападател нямаше да бъде в центъра на вниманието на мача в София. Първо той пропусна да вкара гол от дузпа, а след това така се хвърли на тревата, че все едно цопна в басейн и получи нов 11-метров наказателен удар. Крейг Томпсън позволи на португалеца да остане на терена, въпреки че той изрита съперник без топка. Това е чист червен картон," коментира "Ел Мундо Депортиво", който излезе в днешния си брой със заглавие "Съдията бе най-добрият приятел на Кристиано Роналдо в София".

"В България ще запомнят Роналдо като измамник, а не като футболист от суперкласа. В края се превиваше от болка, излезе извън терена да получи медицинска помощ и изведнъж отново започна здраво да тича," пише още изданието.