Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе гост в първото издание на новото предаване на TV7 - Sport7. Специалистът, който постигна шестата си поредна победа над големия съперник Левски, отговори на въпросите на водещите, като засегна всички актуални теми на "Българска армия", включително и за част от феновете, с които влезе в конфликт заради вчерашния плакат, издигнат на "Васил Левски". Транспарантът гласеше: "Времето минава, повтарят се стари грешки. Кой е виновен - Стойчо или Томов??? Търпението свърши!".

Ето какво заяви Стойчо:

„При всички случаи трябва да се видим с феновете. Най-малкото аз съм очаквал такова нещо от запалянковците към мен. Обиколил съм цяла България, за да говоря с привържениците. Останаха дългове от онези - главните виновници за тази ситуация в момента. Но ние винаги казваме на феновете си истината в очите. Именно заради това не трябваше да се прави това с плаката точно в този мач. Знам, че работата на запалянковците е да подкрепят отбора си, но може би не и по този начин. Аз винаги казвам истината в очите. Който не го оценява - съжалявам", коментира Младенов.

"Райс ще бъде продаден до края на седмицата. Това е сигурно. Не мога да ви кажа къде.

Над 50 футболисти ни отказаха. Не искаха да останат при нас. Един от тях беше вратарят на Левски - Наумовски. Но той дойде, видя че не стават нещата тогава и си тръгна.

В последните години ЦСКА загуби най-ценното - авторитета си, имиджа си. Заради това са и отказите към нас. Казват ни „Не, мерси", защото се притесняват за стабилността ни", разясни наставникът.

"С юноши не става. Петър Витанов е изключение. Трябва селекция. А тя се прави постоянно при нас, защото хората бягат.

Долапчиев не може да го сравнявам с централните нападатели, които имаме в момента. Григор има качествата си, но като резерва няма да се развие. Ако извън клуба се наложи и се обиграе в Македония, ще се върне и ще бъде титуляр. Така беше с Иван Иванов. После го продадохме успешно в чужбина.

И 20 юноши да наложа, ако сме 7-ми в края на сезона, феновете ще ни съсипят. Искам да благодаря на собственика на комплекс „Царско село", който ни дава възможност да се подготвяме. Иначе няма къде да го правим.

В ЦСКА търсим максимума винаги. А в момента няма как да го постигнем с юноши", категоричен бе Младенов.