Зверска вакханалия си спретна италианската колония в Ботев снощи в клуб „Папараци" в Пловдив, съобщава podtepeto.com. „Адзурите" пиха, пушеха и сваляха мацки на дансинга като за световно до сутринта, а няколко часа по-късно излязоха с натежали глави и крака на терена в контролен мач срещу Родопа.

 Ако ритнитопковците играят така, както се забавляват, могат да прегазят и Реал (Мадрид), беше всеобщото мнение в нощния клуб. Футболистите, които според клюката са дошли в Пловдив по социална програма на италианската федерация, лочеха бира и твърд алкохол, пафкаха бяло „Боро" и заграждаха най-яките мадами в заведението.

Раздаваха се до откат и в танците. И по всичко личи са хит в нощен Пловдив. Обличат се по всички фешън норми и са първенци в купона, а това влудява девойките. Категоричният №1 в нощното мазало в Папараци бе новата звезда на "канарчетата"- нападателят Емануеле Морини, който според някои издания е най-скъпоплатеният футболист в Ботев. Този факт явно са надушили и пловдивските гърли, които налитат на Морини като лешояди на мърша.

Цяла вечер той флиртуваше с умопомрачителна брюнетка, пиеше уиски и палеше фас от фас, "спазвайки" задължителният футболен режим, който вероятно е наложил тренерът Енрико Пичони. Изваяната дама в черен тоалет обаче остана с пръст в уста, тъй като най-заможният и най-кривокрак италианец бе брутално нападнат от друга фенка около 3 часа сутринта. Мацката явно не издържа на формите на краката му, които описват почти пълна окръжност и го хвана за врата.

Върза очите му, хвана го за ръка и го метна в клетката край дансинга. После се разхвърля по бельо, разкъса скъпите си чорапи и започна да го опипва. Положението излезе от контрол, когато девойката отмести с рязко движение чашките на сутиена си, свали превръзката от лицето на Морини и заби вече голите си цици в очите му. Прелестите й се вееха на свобода като шортите на Емануеле, докато тича по зеления килим. 

Мама мия, крещеше адзурата, докато девойката, за разнообразие, вреше дупето си в лицето му. Отдолу, под клетката, с цигара в едната ръка и с бира или водка в другата, сънародниците и съотборници на Морини се кефеха неистово. Сред най-ентусиазираните бе защитникът Фабио Таници, който ако танцува на терена така, както го прави на дансинга, ще е неизменен титуляр в Скуадра Адзура.

Надеждите за възраждане на Ботев вилняха до заран слънце. После се отправиха към квартирите си, кой с бройка, кой останал на сухо, а по-късно част от тях излязоха срещу Родопа.