Старши треньорът на Барселона Луис Енрике определено бе разочарован след загубата от ПСЖ с 2:3 в Шампионската лига, но призна класата на противника.

"Изправихме се срещу отбор, който е на нашето ниво и знаеше как да устои на натиска ни. Стана интересен мач, не мога да кажа, че загубата ни е незаслужена, но един равен щеше да е по-справедлив резултат. Парижани не ме изненадаха, защото познавам техния потенциал. За мен ПСЖ е сред фаворитите за спечелване на Шампионската лига през този сезон. Поемам вината за загубата", коментира Луис Енрике.

За играта на своя отбор наставникът призна, че е допуснал много грешки. "„ПСЖ се възползва от нашите грешки. Ние не може да допускаме подобни ситуации пред нашата врата, както при първите две попадения. Трябва добре да анализираме случилото се. Трябва да изчистим грешките, които допускаме и да контролираме за по-дълъг период от време топката“, продължи наставникът на каталунците.

„Тази загуба определено заплита групата и показва, че няма лесни мачове. Не се притеснявам, че загубихме първото място в групата. Ние трябва да си върнем доброто чувство“, каза още Луис Енрике.