Старши треньорът на Левски Илиан Илиев говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 15-ия кръг на първенството срещу Славия.

„В последно време не сме имали проблеми с контузии, с изключение на Везалов. Притесненията ни са за Рамос. Той има болки на място малко нетипично за контузия, но мисля, че ще е готов за мача. Други нямаме със сериозни оплаквания. Нямаме и наказани футболисти. Базил Де Карвальо е готов за мача. Вчера му направихме преглед и е добре", каза Илиев.

„Днес не е чак толкова лошо времето. Теренът няма да е като нашия, но в този период на годината не можем да очакваме прекрасни терени. Ще има повече битка и повече характер, ако искаме да победим, трябва да се подготвим за това. Има и такива мачове, които трябва да ги вземеш с характер", уточни Илиев.

„Очаквам труден мач. Дано да спечелим лесно както прогнозира Андрей Желязков, но ние очакваме труден мач. Притеснения за отбора на Славия не мога да имам, имам за нашия отбор. Видя се промяната в Славия на мача с Ботев, но мисля, че и Ботев показаха пасивна игра. Но ние трябва да се съобразяваме с нашия отбор и с терена, а не със Славия", допълни Илиев.

„Антонио Вутов е много скромно момче. Похвалите може и да му влияят, но той е младо момче. Казваме му да тренира и да продължава да работи", каза Илиев.

„Вчера излезе тази информация, че Веселин Минев се е разделил със своя отбор. Не сме говорили и не сме мислили за привличането му. Имаме двама леви крайни защитници в лицето на Нуно Пинто и Орлин Старокин и трябва да се разделим с един от тях, за да привлечем Минев. Мартин Камбуров е добър голмайстор и сме запознати с качествата му, но на този пост имаме достатъчно опции", завърши Илиев.