Дунав изказва благодарност за подкрепата, която осигуриха феновете на отбора в Ловеч. Русенци загубиха от Литекс с 2:4 за Купата на България.

"Момчетата на Веселин Великов се представиха повече от достойно срещу един от най-добрите отбори в България. Освен головете на Юлиан Ненов и Йордан Димитров, създадоха положения, които можеха да доведат до различен резултат. Две грешки през второто полувреме и по-голямата класа на съперника обаче оказаха влияние. Въпреки това и въпреки работния ден отборът на Дунав бе подкрепен през цялото време от немалко русенци, които накараха нашите футболисти да се чувстват като у дома си. Няма как да не благодарим на всички, които бяха на стадиона в Ловеч в този ден", заявиха от ръководството на клуба.

В тази връзка клубната управа припомня още, че следващият мач на "драконите" е насрочен за 2 ноември, понеделник, от 14:30 ч. на Градския стадион в Русе. Техен съперник е тимът на "Пирин" Разлог. Предварителната продажба на билети вече е стартирала. Пропуските са достъпни в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и ул. "Плиска" 94. В деня на мача, понеделник, те ще могат да бъдат намерени на същите места до 12 ч., а след 13 ч. - на касите на Градския стадион.

"Вярваме, че верните ни фенове отново ще са с нас и ще подкрепят отбора, както винаги са го правили", пишат от Дунав.