Ако си мислите, че днес ще е първият ден от месеци насам без Тончи Кукоч в медийното пространство - лъжете се! Защитникът на ЦСКА публикува обръщение на стената си във "Фейсбук".

Topsport.bg го представя без редакторска намеса:

"Нещата, които някои журналисти пишат за мен не са истина. Никога не съм искал много пари от ЦСКА! Знам каква е ситуацията в ЦСКА и дойдох тук за да играя и за да спечеля титлата. Не съм тук заради парите, напротив, ЦСКА ще изкара пари от мен.

Аз съм най-добрият ляв защитник в България. Ако исках много пари, щях да остана в Бреша, защото там получавах по 280 000 евро, но пожелах да си тръгна, защото някои от играчите се държаха като женички (бел. ред. тук Кукоч използва по-груба дума), а не като шампиони! Тръгнах си от Бреша, защото в най-важния ни мач за сезона срещу Модена загубихме, а след това в съблекалнята капитанът ни се смееше и изглеждаше доволен. Не можех да повярвам. Нокаутирах го и казах на президента, че не искам повече да играя рамо до рамо с шибани загубеняци. Това е истината, заради това си тръгнах от Бреша.

Много хърватски журналисти се интересуват от мен и татуировките ми и не ме харесват, но това е защото знаят, че не целувам задници. Аз съм такъв и няма да се променя. Дойдох в ЦСКА заради треньора Стойчо Младенов, харесвам го, защото и двамата имаме силни характери и сме победители!".