Треньорът на Славия - Иван Колев очаквано не остана доволен от нулевото равенство на тима си в срещата с Хасково. Двубоят бе от 5-ия плейофен кръг в "А" група.

„Разбира се, от резултата не мога да бъда доволен. В интерес на истината и в някои моменти от играта не бях доволен, но не мога да виня футболистите. Щом не успяхме да отбележим в началото, особено през първите 30 минути, когато имахме пълно преимущество, позволихме увереността на Хасково да нараства с времето. После желанието да вкараме на всяка цена вече имаше обратния ефект", каза Колев.

„Имахме проблеми с последния, извеждащия пас и ми се стори, че някои играчи малко се надцениха в определени ситуации. В крайна сметка се получи този резултат".

На въпрос дали звездата на тима Джереми Манзоро този път е бил далеч от нивото, което показваше дотук, наставникът заяви: „Има и такова нещо, има и такива мачове. Манзоро се стараеше и искаше да даде най-доброто от себе си. Във футбола и това се случва - в някои ситуации той не взе правилното решение, но желанието му беше налице и не мога да не бъда недоволен".

„Може сега да коментираме засадата, но трябва да търсим вината в себе си защо да не отбелязахме. Ще анализираме и ще потърсим грешката".

„Проблемът е в това, че очевидно не можем да пробиваме добре организирана защита. Имаше моменти, когато 9 човека се прибираха в наказателното поле на Хасково. Беше ни трудно да ги преодолеем. Оттук до края искам да видя, че всеки играч излиза все едно играе финал. Те са професионалисти и трябва да го направят. Няма значение в коя шестица играят и срещу кой противник се изправят", допълни Колев.