Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла отново коментира случващото се в клуба. За него няма значение кой ще спасява "армейците" - Гриша Ганчев или Васил Божков. Важно е само ЦСКА час по-скоро да се завърне в "А" група.

"ЦСКА скоро трябва да се върне в елита и да бъде управляван правилно, без нови "спасители". Хората, които не платиха лиценза, са за публично обесване на стадиона.

Няма значение дали ще е Ганчев или Божков. Ако трябва ЦСКА да се съюзи и с дявола, но още от следващия сезон да е в елита. Там е мястото на този отбор.

Защо да е невъзможно оздравяване на клуба? Пламен Марков трябва да излезе пред медиите и да каже точно и ясно какви са плановете. Защо никой не пита БФС дали може сливане с Литекс? Защо никой не дава ясни отговори и феновете се заблуждават?

"Червената" общност се разцепва, което е пагубно. И питам защо оздравяването да е невъзможно? Това не е труден процес. В "А" група за 5 години ще се изплатят 10 милиона лева. Останалите дългове се разсрочват. Не е сложно!", каза Майкъла пред Gol.bg.