Старши- треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели, че отборът му е концентриран единствено върху предстоящите мачове и постигането на най-добрите възможни резултати в тях.

Изненадващият лидер в Примера дивисион се подготвя за предстоящия си мач с Елче. „Дюшекчиите" имат 82 точки на върха в класирането в Испания, с три повече от втория Реал Мадрид. Барселона е на трето място, на четири пункта от първата позиция.

Атлетико (Мадрид) посреща Елче в мач от 34-я кръг на Ла Лига. Звездата на тима Диего Коща тренира пълноценно, заедно с останалите си съотборници.

„Концентрирани сме единствено върху постигането на най-добрите възможни резултати, да подобрим формата си и се надяваме да видим пълен стадион", сподели Диего Симеоне.

Наставникът не крие желанието си съоръжението на „дюшекчиите" да се пука по шефовете по време на предстоящите мачове, както с Челси в Шампионската лига, така и с Малага, и с Елче.

Барселона ще се изправи срещу Атлетик Билбао в неделя, 20 април, докато Реал Мадрид няма мач от първенството през уикенда.