Христо Стоичков не само че далеч не е сигурен за президентското място в ЦСКА, но дори не е водил първоначални преговори с „червените" Това обяви Камата днес на пресконференцията преди представянето на Литекс.

„Бях на събор в плевенско, няма да си губя времето с темата за ЦСКА. На този етап не съм водил преговори с никого и не може да бъда представян в друг отбор, без да е имало и първоначални разговори", заяви Стоичков.

„Цялото ми внимание е насочено към подготовката на Литекс, от която съм доволен. Другите отбори ги видяхме какво могат - показаха се само с новата си екипировка в Европа.  Други теми извън Литекс слабо ме вълнуват. Когато съм на работа на едно място, уважавам хората там", отсече Камата.

Така на практика твърденията на депутата от ГЕРБ Емил Димитров, че вече е постигната договореност със Стоичков и той ще стане президент на ЦСКА увиснаха във въздуха.

Дали някои от другите съмнителни твърдения на Димитров - че клубът ще се управлява по модела на Барса и Реал, че идва сериозен спонсор и т.н. ще се окажат също неверни,предстои да разберем тепърва.