Майк Тайсън споделя в автобиографията си, че в живота си не е подбирал жените, с които спи, информират таблоидите на Острова.

"Моите дни на въздържание бяха приключили. Бях краен във всичко, което вършех, включително и в секса. След като веднъж започнах да ч**ам жени, всички задръжки паднаха. Ниски, високи, отракани, грозни, елитни, уличници. Моят критерий беше да дишат", признава самият той в автобиографичната си книга "Безпощадната истина", която ще излезе на българския пазар в средата на декември.

Динозавъра обаче признава и друго - че не знаел как да подхожда към жените. Той успял да втрещи дори свой приятел сводник, като поискал да се възползва от услугите на неговите момичета.

"Веднъж отидох да го видя в четири сутринта - разказва Тайсън в книгата. - Никога досега не му бях казал, че искам да ч**ам някое от неговите момичета, но той дори не ми позволи да спомена и дума по въпроса. "По дяволите, махай се оттук, Майк, ясно ли е? Ти си Майк Тайсън! Недей да ч**аш тези мръсни к**ки и к**ви", крещял му сводникът.
Най-младият световен шампион в тежка категория разказва и за непрестанните купони, които е посещавал и организирал.

"След всеки мой мач с Буги отивахме до Ел Ей и по цял ден пазарувахме на Родео Драйв. След това продължавахме с една хубава вечеря, вземахме няколко момичета и атакувахме клубовете", пише той в "Безпощадната истина".

Тайсън минавал и за върл почитател на модата, а негов близък приятел бил италианският дизайнер Джани Версаче. Той му изпращал покани за купони дори и докато Динозавъра бил в затвора. "Знаеше, че не мога да отида, но това беше неговият начин да ми съобщи, че мисли за мен. Беше невероятен човек", казва Тайсън за модната икона.

Самият боксьор пръскал луди пари за дрехи и аксесоари от неговата марка, които обновено оставали да красят гардеробите му. "Оставях по 100 000 долара в магазина на Версаче в "Сийзърс Палас", но обикновено носех кецове, дънки или анцуг", признава още Тайсън.