Бившият футболист на столичните Локомотив, Славия и ЦСКА - Георги Илиев коментира пред Topsport.bg на какво според него се дължи загубата на Литекс от "червените" в последния кръг на "А" група (0:2), както и част от неубедителните резултати на ловчанлии в елита.

Ето какво сподели Майкъла:

"Отборът на Литекс е чудесен, не един и два пъти съм го казвал. Това е един от малкото родни тимове, които залагат основно на собствени кадри. Чест им правят тези им действия.

Ловчанлии обаче, както всеки друг състав, си имат черната овца, слабото звено, което постоянно ги дърпа надолу. Това е Джаксън Менди. Най-слабият футболист при "оранжевите", а в някои случаи дори и в цялата "А" група".

Формата на Менди е безобразна, а качествата му ги няма никакви в мачовете, в които се появява на терена. Литекс губи заради него и ще е хубаво в отбора да осъзнаят това, преди да е станало късно.

Преди време Джаксън избяга от ЦСКА и категорично тогава причината да го направи беше лакомията му за повече пари. Е, сега му се връща всичко в двоен и троен размер, с всичка сила".