ЦСКА и Парма уточниха всички детайли около мача помежду си, информира "Стандарт", позовавайки се на партньори на мениджъра Петьо Костадинов, които организират визитата в България на отбора от Серия "А".

Двете страни са си стиснали ръцете, остава да бъде парафиран единствено договорът. А той вече е на разположение на "армейците". Срещата на 6 септември е насрочена за 19 часа. Програмата включва още участие на всички отбори на ДЮШ.

Гръцкият ПАОК е бил един от вариантите за противник, "Киево" също, като италианците дори са били по-настоятелни. В крайна сметка ЦСКА ще играе с "Парма".

 

Срещата е повторение на битката от есента на 1991 година, когато двата тима се срещнаха в 1/32-финалите от турнира за Купата на УЕФА. Мачът в София завърши 0:0, а покойният Велиян Парушев донесе инфарктно равенство 1:1 в Парма, което класира "червените" напред.

Не е ясно в каква формация ще пристигнат италианците, тъй като вероятно ще имат играчи, ангажирани с национални отбори. Със сигурност идва треньорът Роберто Донадони, легенда на Милан и на италианския футбол. В атака личи името на Антонио Касано, лошото момче на "Скуадрата" години наред.

От "Армията" тепърва ще уточняват цените на билетите, както и подробности около прякото телевизионно предаване.