Наставникът на Локомотив (София) Стефан Генов остана много доволен от победата с 1:0 над Берое в мач от осмия кръг на шампионата.

„Много ценни точки. Спечелени с много труд и усилие. Поздравявам всички. Очаквах , че ще бъде труден мач. Берое е доста балансиран тим, въпреки отсъстващите титуляри, показаха добър футбол. Поздравявам ги и тях и им желая успех в първенството. Ценни три точки, които ще ни донесат спокойствие. Надявам се в следващите мачове това да си проличи", коментира Генов след двубоя в „Надежда".

„В тоя момент не мога да говоря за грешки. Трябва да гледам записа. Радвам се, че победихме. Берое имаха атаки на хаос, но без никаква идея. Нормално беше. Устискахме резултата, справихме се с напрежението в нашето поле. Напрежението се дължи на липсата на точки."

„Имаше скованост, на полувремето ги успокоих. Казах им, че са по-добрия тим. Мисля, че се справихме. Голът си дойде. Паузата бе много положителна за нас, и особено за мен. Имахме нови футболисти, трябваше да се опознаем. Новите момчета им липсва кондиция. След трите точки ще бъде по-спокойно, но няма да бъде лесно", завърши още той.