Футболните национали Стилян Петров, Валери Божинов и Благой Георгиев поздравиха лично трима печеливши от играта Meet & Greet организирана от сайта за
залагания и прогнози bet-at-home.com. Късметлиите бяха избрани със специална томбола от общо 15 000 участника в играта, като участие в нея може да вземе всеки навършил 18 години, направил депозит от 10 евро и един залог, независимо за коя от игрите предлагани на сайта.

Правото лично да се ръкуват със звездите на българския футбол спечелиха Кирил Христов от София, Максим Рангелов от Перник и Анатоли Андреев от Велико Търново. Те пожелаха на националите ни здраве, успехи и да радват българските запалянковци с много победи.

Развълнуваните футболни запалянковци освен възможността да пожелаят на живо успех на идолите си на мача с Кипър, получиха по една оригинална фланелка на националния отбор подписана от трите звезди.

Ексклузивната среща с футболните ни герои беше предоставена като специален комплимент към феновете от официалния спонсор на националите bet-at-home.com. Късметлиите получиха ВИП билети за мача България - Кипър, който ще се играе
на 1 април на националния стадион "Васил Левски" в София.

За още по-голям комфорт на печелившите, bet-at-home.com им осигури две напълно безплатни нощувки в хотел Хилтън София преди мача.