Славия започва да показва нагледно сериозните си амбиции за следващия сезон. Шефът на най-стария столичен клуб Венци Стефанов ще опита да привлече в редиците на белите любимците на Сектор Б - Елин Топузаков и Еньо Кръстовчев. Както е известно, договорът на Топчо с Апоел (ТА) изтича в края на месеца и той става свободен агент. Именно това е накарало Стефанов да се опита да привлече национала.

Има вариант Топузаков да се върне в Левски, но нежеланието на ръководството на сините да го ангажира, накланя везните в полза на Славия. По всяка вероятност Еньо Кръстовчев ще бъде освободен от Левски и това моментално го прави апетитна хапка за седемкратните шампиони.

Топчо и Еньо са част от плана на Вили Вуцов за атака на евротурнирите, където Славия не е участвала от над 10 години. Почти сигурно голяма част от сегашния състав на тима ще бъде освободен и ще се разчита на доста от момчетата от школата.

В същото време стана ясно, че нападателят Тодор Колев, чийто наем в израелския Апеол Кирят Шмона изтече няма да играе за белите през следващия сезон. Той иска да продължи кариерата си зад граница.