Наставникът на Черно море Никола Спасов не може да събере 18 футболисти за петъчния мач от 11-ия кръг на "А" група с Хасков. Както вече стана ясно, след двубоя с Локо Сф халфът Симеон Райков е със пукнато ребро, а Георги Божилов е с разтежение, съобщава "Варна утре".

Проблеми все още има Стефан Станчев, който се готви на облекчен режим. Първите двама със сигурност отпада от сметките на треньора, докато юношата на Левски почти сигурно ще попадне в групата за Хасково. Очаква се в клубния автобус утре да се качи и Бекир Расим, който вчера не тренира с отбора заради болежки.

При така стеклите се обстоятелства специалистът начело на "моряците" Никола Спасов потърсил услугите на юношите от дублиращия тим за днешното занимание. Оказало се обаче, че треньорът на 21-годишните играчи Станислав Стоянов е пуснал в двудневна почивка отбора, след разгромната победа над Локо Сф в Младежката група с 5:2, тъй като следващият мач на варненци е чак на 15 октомври. Младите таланти пък от своя страна съзрели добра възможност да използват "ваканцията", за да посетят стадион "Васил Левски" в София за двубоя на Лудогорец с Реал (Мадрид) от Шампионската лига тази вечер, без да предупредят наставника. Потърсени от своя треньор днес, те не могли да реагират, тъй като били вече в столицата.

Така Никола Спасов е принуден да се оправя с наличните играчи. За мача с Хасково специалистът разполага със 17 футболисти, от които двама не на 100% - Георги Китанов, Илко Пиргов, Сашо Александров, Кирил Котев, Живко Атанасов, Слави Сталев, Стефан Станчев (под въпрос), Мишо Венков, Тодор Паланков, Стенио дос Сантос, Димо Атанасов, Буркхард, Миро Манолов, Матиас, Бекир Расим (под въпрос), Живко Петков и Иван Коконов.