Антон Карачанаков, който напусна ЦСКА в началото на годината, все още няма отбор. Той говори за ситуацията около него пред "Тема: Спорт", като заяви, че има предложения, но все още не е взел категорично решение къде да продължи кариерата си.

"Засега изчаквам. Имам предложения от чужбина, но не съм взел решение. На този етап няма как да играя в ЦСКА. Каквото и да показвам на терена - не играя. Не значение дали вкарвам или не. Явно не ставам за ЦСКА. Напуснах, за да не съм виновен аз накрая, ако ЦСКА не стане шампион. Защото за всичко аз бях изкарван виновник", коментира Карачанаков.

"Като си намеря отбор, тогава ще кажа всичко - как наистина стояха нещата на "Армията". Има запитвания за мен, но не искам да казвам откъде са. Съществува интерес и от България, но няма да навлизам в детайли. Надявам се по най-бързия начин да си намеря отбор, който да отговаря на желанието ми - а то е да играя редовно", добави той.

Той съди ЦСКА за 28 000 лева. От своя страна "армейците" ще заведат контрадело срещу него за "дисциплинарно уволнение" по думите на изпълнителния директор Александър Тодоров.