Александър Чакмаков бе избран за втори мандат ка­то председател на сдруже­нието "ЦСКА Завинаги". Ор­ганизацията проведе Общо събрание през седмицата, на което бе взето решението Чакмаков да остане на пос­та си за още две години.

Сдружението взе и още няколко по-дребни решения. Бе приет отчет за дейност­та на УС през 2014 г., както и годишният финансов отчет за изминалите 12 месеца. Бе приета и програма и бюд­жет на сдружението за 2015 г.

Според информация на "Тема Спорт" в плановете вли­за и помощ за първия отбор на ЦСКА, както и за школа­та. Много е възможно цяло­стната издръжка на ДЮШ да бъде поета от "ЦСКА Завинаги".

Официално бе взето и ре­шението за предоставяне на инвестицията на сдруже­нието в комплекс "Българска армия" на ЦСКА. Тя ще послу­жи пред Министерството на спорта по силата на дого­вора между институцията и клуба.

Един от представители­те на "ЦСКА Завинаги" на дискусионния форум на ар­мейците днес ще бъде Стойне Манолов. Председателят Александър Чакмаков обаче е в чужбина и няма да присъ­ства.