Дейвид Бекъм засвидетелства уважението си към оттеглящия се от баскетбола Коби Брайънт.

Английската футболна икона демонстрира респект към звездата, оповестил, че това ще бъде последната му година в професионалния баскетбол. Лидерът на "езерняците" се познава с Бекс от престоя на бившия английски национал в Щатите, където той защитаваше цветовете на футболния Лос Анджелис Галакси.

40-годишният Бекъм се наслаждава на живота след спортната си кариера, която прекрати през 2013 година. Бившият играч на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и Пари Сен Жермен качи колаж на Коби в профила си в Instagram, на който бе изписано "Героите идват и си отиват, но легендите са завинаги".

"Има много думи, които описват този човек, но за мен лично тази, която изпъква при Коби Брайънт е "ПОБЕДИТЕЛ". Той игра любимата си игра със страст, показа на малките деца какво е необходимо, за да успееш и да се превърнеш в най-добрия, а също така даде шанс на феновете на баскетбола и по-конкретно феновете на ЛЕЙКЪРС шанс да гледат един истински победител. Тъжно е, че Коби се отказва в края на сезона, но всички велки неща имат край. Наслаждавай се, човече, Коби Брайънт", написа Бекъм като коментар към снимката.