Сомалиецът Либан Абди няма да играе в Левски. Пре­говорите между двете стра­ни не се получиха поради раз­лични препятствия между футболиста и неговия клуб Ризеспор. На "Герена" се надя­ваха сомалиецът да разтрог­не контракта си с турците до неделя вечерта, но това не се случи. Затова и шансо­вете да се стигне до сделка между него и Левски са нуле­ви. Което означава, че сини­те трябва да се насочат към друг вариант за подсилване на отбора с флангови играч, пише в. "Тема Спорт".

Преди двубоя с Пирин (0:0) треньорът на Левски Стой­чо Стоев отчаяно заяви, че се надява да дочака крило в състава. "Чакам вече три месеца, но нищо не се случва, а може и да не се случи", отбе­ляза той. И към момента точно такава е развръзка­та.

През пролетта 25-годишният Абди игра под наем на "Герена" и бе свикнал с обста­новката в състава. Именно и поради тази причина столи­чани отчаяно се опитваха да го върнат. Те дори щяха да счупят тавана на заплати­те, за да го имат в редици­те си.

Левски удари на камък при безбройните си опити да из­пълни желанието на специа­листа. Все пак остава малка възможност до седмица те да вземат още един фланго­ви играч в състава.