Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" съобщиха, че стартира кампания по набирането на средства за хореография за предстоящия мач с Лудогорец.

Армейци,

На 9-ти май (събота), от 20:00 часа, на ст."Българска армия" ще се изиграе двубоят срещу "зеленото фирмено отборче". Нашият ЦСКА София има нужда от огромната подкрепа на всички вас. Досега през сезона доказахме какво можем и колко вярна е публиката на ЦСКА, нека го направим отново! За целта, искаме Сектор "Г" отново да бъде на висота и да затвърдим превъзходството си над останалите, които се опитват да се мерят с нас. Стартираме кампания за събиране на средства, с чиято помощ ще направим голяма хореография в нашия храм - СЕКТОР "Г"!

До момента е закупена нужната пиротехника, но искаме да реализираме и другите ни идеи, затова ще разчитаме на всеки един от Вас да дари колкото може и иска. Всички видяхте какво можем и как с общи усилия превърнахме Сектора в институцията, определяща правилата в родната сцена. Сега отново всеки един от Вас може да помогне като в следващите няколко дни дари пари по нашата банкова сметка или акаунтите ни в PayPal и Skrill (имейлът за тях е: fanclub@sectorg.bg). Във фен магазина на "Армията" ще бъде поставена урна, където също ще може да дарявате.

Очакваме активизация от всички! СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ !