Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев има навик след всеки мач на "зелените" в Европа да казва каква е новата голяма цел пред отбора. И сега бизнесменът не изневери на това. Домусчиев заяви днес, че Лудогорец ще изиграе силен мач срещу Базел и в Швейцария, последван от нов такъв срещу актуалния европейски шампион Реал в Мадрид.

"Червеният картон за Базел ни попречи да им вкараме гол по-рано и да ги бием с повече. Когато останаха с 10 човека, се затвориха добре и ни затрудниха максимално. Базел е много добър отбор и целта за мача в Швейцария е да не се изложим. Трябва да изиграем добър двубой.

Когато преди време казах, че целта пред нас е второто място, много хора ме нарекоха егоцентрик. Но сега сме точно на второто място. Може и да е за две седмици, но сега сме втори.

Празнувах с момчетата. Те ми казаха, че се точат на Реал. Амбицирани са да изиграят добър мач в Испания и максимално да затруднят най-силния отбор в Европа и света. Но сега ни предстои мач с Черно море и не трябва да се отпускаме. Футболистите ми обещаха да го спечелят", каза Домусчиев пред "Спортал".