ПАОК завърши 0:0 с Габала в мач от от група "С" на Лига Европа. Още преди началото на мача бе ясно, че и двата тима нямат шанс за класиране напред в турнира и така съперниците реално нямаше за какво да играят освен за честта си. Стадион "Тумба" пък бе полупразен, което също не помогна за по-добра атмосфера. Българинът Димитър Бербатов започна мача като титуляр и остана на терена до 71-ата минута, но така и не успя да се разпише.

Първото полувреме бе доста безлично с малко положения пред двете врати. Рафаел отправи нелош удар за гостите в 13-ата минута, но вратарят спаси. В 35-ата минута пък Каче имаше нелош шанс за домакините, но стреля неточно.

Втората част бе една идея по-интересна. Гай отправи опасен удар в 49-ата минута, но Гликос спаси. В 59-ата минута пък домакините направиха най-сериозния си пропуск. Бербатов бе намерен в наказателното поле и подаде на непокрития Сабо, който от прекрасна позиция не уцели вратата. В 64-ата минута пък Гари Родригес напредна и стреля опасно, но на сантиметри от гредата.

В 71-ата минута Бербатов бе заменен от игра от Мистакидис, а малко по-късно Роберт Мак имаше нова добра възможност за гол, като отправи опасен удар. Безотосний не се намеси добре и топката мина под плонжа му, но след това успя да я укроти пред голлинията. В края на мача домакините имаха още няколко нелоши положения, но така и не успяха да поразят вратата на съперника.

В крайна сметка мачът завърши без победител и така и двата тима все още нямат успех на сметката си в турнира и напълно заслужено отпадат. За ПАОК това бе 4-то равенство и отборът има 4 точки на 3-ата позиция в класирането. Габала пък остава на дъното с 2 спечелени точки.