Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев очаквано бе на седмото небе след отстраняването на Лацио. Както е известно разградчани се класираха за осминафинал в Лига Европа, след като завършиха наравно 3:3 у дома с Лацио и с общ резултат 4:3 печелят дуела. Ето какво каза Домусчиев след мача:

„При 0:2 вярвах, че ще изравним. При 2:3 обаче мислех, че късметът не е с нас. И по време на контролите обърнахме няколко мача от 0:2 и знаех, че имаме шанс. Благодаря на всичките фенове, които дойдоха на стадиона, на тези хиляди хора, които се редиха по опашките, както и на стотиците хиляди пред телевизорите. Получих обаждане от целия свят, подкрепата е била голяма, невероятно много се радваме. Цял ден мисля какво ще стане, ако разочароваме тези хора, от вчера го мисля.

От 0:2 хората на стадиона още повече ни подкрепяха. Радвам се, че не ги разочаровахме. Радвам се, че издържах на напрежението, на проблемите, негативизма, с който съм се сблъскал и явно сме на прав път, трябва да продължим да се развиваме. Надявам се да има и други клубове, които да последват пътя ни. И Литекс, и Ботев... Трябва ни силен провинциален футбол.

Нека първо си починем, после ще мислим за надеждите вярата и т.н. Валенсия са много сериозен отбор, съвсем различен като стил на игра от Лацио. При 0:2 малко са българските отбори, които са обърнали мача и са се борили до последната минута. Не се сещам някой скоро да го е правил.

Парите от Лига Европа. Премиите не са големи на тази фаза. Премията е малка - 350 000 евро, половината съм я обещал на играчите, за мен е по-важна репутацията, има мачове, в които не се играе за пари.

С Наско Фурнаджиев се видяхме и къде на шега, къде на истина ми каза, че Безяк вече струва 10 милиона евро, а не 5. И аз съм съгласен - Безяк вече струва 10 милиона евро! До лятото може да отиде и на по-нагоре, ако продължава да бележи във всеки мач, както досега.

Лига Европа? Тази купа я няма в Разград, така че ще се опитаме нещо да направим. Ако не се борим за мечтите си никога няма да ги постигнем. Не трябва да ни плашат трудностите".