Звездата на английския УБА Сайдо Бераино не спира да търси любовни забавления дори когато се готви за мач. 22-годишният нападател се опита да свали мадама от съблекалнята на стадиона. Играчът използвал телефона си, за да се снима по гащи, а мъжкото му достойнство било видимо развълнувано. Снимката била предназначена за неизвестна французойка, която Бераино се опитвал да омае с даденостите си.

Той използвал мобилното приложение What's App ("Какво става"). "Ето какво става, бейби" - написал футболистът на французойката. Мениджърът Тони Пулис бил бесен от изпълненията на играча, който явно мисли повече за секс, отколкото за футбол. Съотборниците на Бераино били много изненадани от новината. 

- В социалните мрежи Сайдо пише предимно за Господ и за спортните си изпълнения. Той често казва, че футболът е неговият живот, но свалката от съблекалнята е новост за нас - призна един от играчите на УБА. - Явно изобщо не е мислил за футбол и е искал да вкарва съвсем други голове. Пулис сигурно е бесен, че това е ставало под носа му.