В Берое са уверени, че ще се върнат още по-силни в следващия кръг, въпреки разгромната загуба с 0:5 от Лудогорец. Помощник-треньорът на тима Пламен Липенски заяви, че отборът ще се изправи от тежкото поражение в Разград.

Той посочи, че тимът трябва да е готов за домакинството на Левски в следващия кръг. Мачът срещу „сините" е в сряда, 2 декември, от 17:30 часа.

"Лудогорец ни надигра по всички показатели. За нас се разви лошо мачът. Не съумявахме да скъсим дистанцията, оставяхме много празни пространства, оставихме много дупки в средата на терена. Имали сме обаче и по-тежки моменти и сме се справяли.

Падали сме и с 8 гола и сме ставали шампиони по мое време (б.р. - през 1986 г.). Има го това във футбола. Има и такива мачове - черни и кисели. Тази загуба не би трябвало да ни се отрази. Ако сме истински професионалисти, възможно най-бързо трябва да забравим този резултат.

Работа на треньорите е да подпомогнем момчетата в такива тежки моменти и да излезем по най-добрия начин от тази ситуация. И в следващия мач да покажем истинското лице на Берое", посочи той.