Категорична победа за Левски в дербито с ЦСКА предвижда фолкзвездата Дебора. Изпълнителката на "АРА мюзик" е една от най-върлите фенки на "сините". Още отсега тя се подготвя за неделния сблъсък и ще стиска палци за любимците си.

"Ще бием с 3:0! Сигурна съм, че Валери Божинов ще вкара гол на ЦСКА. Харесвам го и като футболист, и като мъж", обясни певицата пред "България Днес".

не скри, че нейният най-голям любимец в "синия" отбор е спортният директор Георги Иванов-Гонзо.

"Гонзо все още е най-големият секссимвол в тима. По-голям мъжкар е от всички действащи футболисти. Не крия, че си падам по него като мъж. Ако не беше семеен, със сигурност щях да се пробвам с него. Надявам се сега като шеф да оправи нещата в отбора и Левски пак да бъде шампион", заяви Дебора. Палавата изпълнителка разкри и някои пикантни тайни от интимния си живот.

"Да, правила съм секс на плажа, при това неведнъж. Обичам да го правя на пясъка, но във водата не особено. Наистина сега е сезонът за море и плажове, но е време левскарите малко да се стегнат и да бият в дербито най-накрая. Ако спечелят, ще ги поздравя лично с песента ми "Неморално", обеща атрактивната Дебора.

Наскоро тя показа, че освен добра певица се справя отлично и на футболния терен.

"Много съм добра с топките. Вкарвам страхотни голове. Могат да ме вземат за нов нападател на Бразилия, след като сегашните се провалиха на световното. Винаги съм им симпатизирала", откровена е чаровницата от Видин.