Бившата лидерка в световната ранглиста Винъс Уилямс заяви в интервю за Yahoo Health, че все още има нужния хъс да играе и че има какво да даде на спорта.

"Опитам се преди мачовете си да хапвам въглехидрати и протеини, за да имам нужната енергия. Също така ориз и картофи - това влизаше в менюто ми на "Уимбълдън". Трябва и добра хидратация на организма. Именно така се избягват крампите на корта. Получи ли се такова нещо в мач, изглежда непрофесионално от наша страна", отбеляза американката.

"Напоследък танцувам и наистина ми харесва. Така се поддържам във форма и това е единственото, което може да ме мотивира чисто спортно, когато не играя тенис", продължи по-голямата от сестрите Уилямс.

Въпреки продължителната си кариера, Винъс признава, че все още не е дала максимума от себе си на тениса. "Усещам, че все още има какво да дам на спорта. Ако един ден се събудя, усетя празнота, липсва ми желание да се състезавам, ще се откажа. Засега обаче ми се струва, че мога да покажа още много на корта", коментира носителката на седем титли на сингъл от Големия шлем.