В Локомотив (Пд) обмислят възможността да си върнат Крис Гади, пише „Тема спорт”. Той беше освобо­ден от Берое, където игра една година, записвайки уча­стие в 16 срещи на тима, отбелязвайки 2 гола. Крис Гади е роден на 9 ап­рил 1992 година, висок е 177 сантиметра. Крилото ста­на излишен под Аязмото, след като старозагорци на­правиха мащабна лятна се­лекция.

Обстановката на "Лаута" не е непозната за футболиста. Той бе привле­чен в отбора през есента на 2013 година. За черно-бели­те изигра 22 мача в А група, в които отбеляза 4 гола. Взе участие и в 7 срещи за Купа­та на България, в които бе точен три пъти. Треньорът Христо Колев вече спомена, че иска да усили фланговата мощ на отбора.

До края на седмицата ръ­ководството на Локомотив Пловдив очаква отговор на поканата, отправена към Янко Сандански. Дефанзивният халф в момента е сво­боден агент, след като не поднови договора си със смърфовете след края на ми­налата кампания. След това той за кратко бе в Пирин, но не се разбра с благоевградча­ни за финансовите параме­три. Дълго време Сандански очакваше предложения от чужбина, но така и не си на­мери отбор.

Ръководството на Локо­мотив пък се разбра с колеги­те си от Ботев (Пловдив) да не плати ремонта на клетка­та на Коматево, която бе повредена от запалянковци на черно-белите по време на дербито в събота. Причина­та е, че канарчетата още не са се издължили на Локо за ще­тите, направени от техни фенове през пролетта.