Станаха ясни съперниците и в четвъртия сблъсък от програмата на седмата поредна бойна гала вечер, организирана от най-успешната ММА-организация в последните две години - TWINS MMA.

Атрактивното шоу ще се състои на 02.10 в традиционната вече за серията надпревари зала "Христо Ботев".

На ринга в столицата един срещу друг ще се изправят Тихомир Благовестов и Радослав Вартанянов. Битката е в категория до 77 килограма.

Ето и подробностите за двамата бойци:

Тихомир Благовестов е шампион по самбо. Започва да се занимава от 9-годишен с джудо и самбо в школата на Досьо Досев и Ивайло Досев в гр. Севлиево. Носител е на множество медали от европейски и световни първенства. През 2014г. дебютира в бойното самбо и печели трето място на европейско първенство, а през месец септември 2014г. става носител на световната купа по бойно самбо, в категория до 74кг. Сега за първи път ще дебютира в ММА.

Радослав Вартанянов е многократен шампион по таекуондо, занимава се с това корейско бойно изкуство от десет години. От него се е научил да бъде спокоен във всеки един момент и никога не губи концентрация. Това лято стана известен с един от най-бързите нокаути в ММА, които реализира, след удар с крак със завъртане на 180 градуса. Предпочита боя в стойка. За разлика от предишното си участие на 70кг сега ще се включи в по-горната категория до 77кг. За уменията си е благодарен на треньорите Александър Русев (таекуондо и кикбокс) и на ММА-треньора си - Никола Кацаров.

Обявените срещи до момента:

Бранко Бабанчев срещу Сурен Мелконян
Стоян Димитров срещу Анатоли Григоров
Симеон Димитров срещу Петьо Борисов

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С РОСЕН - БЛИЗНАКА ВИЖТЕ ТУК!

Очаквайте всички подробности по темата и всеки следващ потвърден сблъсък от TWINS MMA 7 в Topsport.bg!