Българският вицешампион ЦСКА изпусна страхотен шанс да победи английския Фулъм. Двата отбора завършиха наравно 1:1 в мач от Група "Е" на Лига Европа. Мишел Платини изведе "армейците" напред в резултата в 62-ата минута, но само 3 по-късно Камара изравни след грешка на Караджов. До края на двубоя ЦСКА не спря да атакува, но желаният втори гол така и не падна.

Още от първия съдийски сигнал възпитаниците на Любо Пенев наложиха преса на терена. В първите 5 минути "армейците" опитаха на два пъти да затруднят вратата на Фулъм, но ударите на Иван Стоянов и Йордан Тодоров не изненадаха стража на лондончани. От своя страна избраниците на Рой Ходжсън играха прибрано в половината си, като разчитаха предимно на котраатаки. В 37-ата минута Иван Стоянов получи добър пас по левия фланг, но шутира слабо в ръцете на Стокдейл. Лондончани организираха най-опасната си атака в заключителните секунди на полувремето, но Иван Караджов се намеси сигурно след удар на противников играч.

Второто полувреме започна с отлична възможност за ЦСКА. Данчо Тодоров се възползва от грешка в защитата на Фулъм, но ударът му не намери очертанията на вратата. В 53-ата минута домакините претендираха за дузпа за игра с ръка в пеналта, но главният съдия не посочи бялата точка. Минута по-късно в игра се появи Мишел Платини, който направи дебют с "червената" фланелка.

В 62-ата минута ЦСКА откри резултата! Коста Янев подаде към Маркиньос, който свали с гърди към Мишел Платини, който с плътен удар от около 20 метра матира Стокдейл - 1:0! Само три минути по-късно обаче Фулъм изравни. Диомански Камара се разписа, след като наказа грешка на младия страж на ЦСКА Иван Караджов. При атаката за гола футболист на ЦСКА лежеше на терена, но англичаните така и не спряха играта.

Въпреки изравняването играчите на Любо Пенев не се отказаха да търсят втори гол. 12 минути преди края Тодоров получи отличен пас от Маркиньос, но Стокдейл акробатично изби в корнер. До края на двубоя ЦСКА опита по всякакъв начин да стигне до втори гол, но защитниците на Фулъм се справиха а българските атаки.

В другата среща от групата Базел изненадващо победи Рома с 2:0. 

ЦСКА - ФУЛЪМ 1:1
1:0 Платини (62')
1:1 Камара (65')