Легендата на Левски Емил Спасов коментира актуални теми около българския футбол, както и случващото се в любимия му тим.

"Левски са в правото си да обжалват решението за отнетите им точки, но правилниците в БФС са такива, че трябва да се спазват. Неспазването води до ред проблеми, ето виждате какво се случи с ЦСКА. Крайно време е да спазваме законите в държавата, за да вървим напред", започна коментара си пред "Канал 3" "синята" легенда.

"ЦСКА, Литекс, Локомотив (София) са силни отбори, а едно първенство без силни отбори не струва. Надявам се ръководителите на тези тимове да си вземат поука и от лятото се създаде Висша лига да съумеят да се включат в нея и да направим отново едно силно първенство в България", допълни Спасов.

Легендата на Левски коментира и трансферната политика на "синия" клуб.

"Левски се опитва да привлече нещо по-добро. Кога успешно, кога не. С пари футбол се прави и не се прави, но без пари изобщо се получава. Последните няколко месеца отборът показа добри игри и с много воля успя да се добере до първите места. Трудно отборът може да навакса петте точки пасив зад Лудогорец. "Орлите" са сериозен отбор, който доби доста самочувствие и трудно ще допусне изненада. Целта на Левски обче мисля, че е да се класира в евротурнирите", завърши Спасов.