Медиите в Швейцария все още не са забравили загубата на Базел от Лудогорец в София. Местното издание „20 минути" прави обстоен анализ на представянето на тима на Пауло Соуза от началото на сезона, като, разбира се, критики не са спестени.

Заглавието на материала е „Санкт Якоб Парк се бушува". В него пише, че след смяната на Мурат Якин с Пауло Соуза отборът на Базел върви надолу.

„Решението на президента Хойслер да назначи португалеца за заместник от отишлия в Спартак Москва Якин предизвика много крайни коментари. Но въпреки това той реши да даде шанс на бившия футболист на Ювентус и Борусия (Дортмунд)", пише „20 минути".

„Стабилното представяне в Суперлигата не е достатъчно, за да успокои „Сант Якоб Парк". Стадионът се бушува, особено след загубата от Лудогорец в Шампионската лига. Няма как да не споменем, че преди година Базел на Мурат Якин победи в София с 4:2. А сега паднахме и ако не бием българите в реванша, няма да имаме шанс да продължим напред в турнира, въпреки че победихме Ливърпул", завършва анализът.