Една от звездите в моторните ни спортове - Ива Русинова подкрепи нова инициатива за редуциране на пътните инциденти, основно предизвикани от употребата на алкохол.

"Карай разумно, животът е с предимство" е мотото на нова кампания за намаляване на катастрофите. Зад инициативата стоят популярни личности от света на високите скорости, младежи от Техническия университет София, Областната дирекция на столичното МВР и Агенцията на пострадалите при катастрофи.

Специално в услуга на инициативата бе създаден и клип, имащ за цел да убеди притежателите на автомобили, че не си заслужава да рискуват живота си и този на останалите около тях, качвайки се в колата си след употреба на алкохол.

"Представям ви видеото, което е част от кампанията "Карай разумно, животът е с предимство!", продукт на изключително много труд и талант от страна на млад екип от хора, от които имах честта да бъда част!

Животът е далеч по-крехък отколкото си го представяме и докато се мислим за безсмъртни и безгрешни, се случва така, че да осъзнаем, че грешим по трагичен начин. Промяната започва от самите нас, от ежедневното качване в автомобила с ясната мисъл, че в ръцете си държим оръжие.

Бъдете внимателни, разумни и концентрирани, докато шофирате. Пазете живота на околните, както и своя собствен!", призова многократната ни дрифт шампионка Русинова от една от страниците си в социалната мрежа.