Отборите на Хасково и Славия официално сложиха край на битката във втората шестица. Двубоят завърши при минимален успех за гостите с 0:1, а съперничеството на „Ямача" бе белязано от вяла игра и липса на всякаква мотивация във всички 22-ма на терена.

Идея по-активни бяха гостите от София, които на няколко пъти създадоха интересни положения пред Николай Банков. С пропуски обаче се отличиха Жереми Манзоро и Ивайло Димитров. Всичко обаче се реши в края на срещата, когато след чудесна комбинация с Емил Стоев, Пепи Атанасов реализира и победното попадение.

Срещата няма да бъде запомнена с добро и от национала Радослав Василев, който не успя да отбележи нужните 4 гола, с които да спечели голмайсторския приз в „А" група.

Хасково пък едва събра четири резерви за мача, тъй като голяма част от играчите се разбягаха заради жестоката финансова криза в клуба. Така хасковлии финишират шампионата на последна позиция с едва 15 точки, докато Славия за поредна година изпраща разочароваща кампания, този път гарнирана и с девета позиция в крайното класиране.

ХАСКОВО-СЛАВИЯ 0:1 (Развой на срещата по минути)