Футболното дерби на Бургас от 29-ия кръг на "А" група между Черноморец и Нефтохимик ще започне с минута мълчание в памет на убития фен на "акулите" Тодор Тотев-Пистата. 25-годишният Тотев беше намушкан с нож в корема в подлеза на НДК снощи и въпреки усилията на лекарите, си отиде от този свят. Мачът между Черноморец и Нефтохимик ще се играе утре от 18:00 часа на стадион "Лазур", а до момента през този сезон "зелените" имат две победи.

Пистата бил голям фен на "акулите". Преди работил като барман във фенклуба на отбора, потвърдиха оттам. От 2-3 години е живял в София. Всички привърженици на отбора изказват своите съболезнования във фейсбук страниците на Черноморец Бургас към близките на убития бургазлия.

"Почивай в мир! Дано душата ти намери покой и да закриляш "акулите" от един по-добър свят", пишат феновете във Фейсбук и във форумите. Минути преди инцидента той е бил в компанията на свой познат, също от Бургас. От полицията подозират, че вероятно причината за инцидента е сбиване на двамата младежи с други посетители на заведението.