Стана ясен първият сблъсък от програмата на бойната гала вечер TWINS MMA 8!

Атрактивното шоу ще се състои на 13.12, от 20:00 часа, в традиционната за проявите на организацията столична зала "Христо Ботев".

И този път на ринга ще се качат състезатели както от България, така и от чужбина.

Първата потвърдена среща от файт картата на галата е в категория до 70 килограма. Ето кои са съперниците в нея, както и всички подробности за тях:

Антон Бранков срещу Стефан Петров

Антон Бранков се занимава се с джудо и самбо от дълго време. Той е бронзов медалист в категория до 68кг от две Европейски първенство по бойно самбо. Едновременно със състезателната си кариера Антон Бранков е и треньор по самбо и джудо в боен клуб „Триада-Банкя". На професионалния ММА ринг има три срещи.

Стефан Петров от дете тренира джудо и самбо, сега е треньор по джудо в "Були Тийм" София. Той е медалист от първенства по бойно самбо, джудо и бразилско жиу жицу. Бронзов медалист от Европейско първенство по бойно самбо през 2011г. Многократен победител в аматьорски ММА срещи, където няма загуба. На професионалния ММА ринг има една среща.

Въпреки, че двамата бойци имат сходна бойна кариера, досега не са се изправяли един срещу друг, тъй като са шампиони от различни категории в бойното самбо.

Стефан, сам потърси организаторите и поиска мач с Антон още през месец април. Отговорът на Бранков не закъсня: "Той за какъв се мисли? Бил е само една година в националния отбор по бойно самбо, защото му беше слаба категорията. Ще го приключа преди финалния гонг, нищо че е по-тежък от мен!".

Очаквайте всички подробности за бойното шоу, както и всеки следващ потвърден сблъсък в Topsport.bg!