Треньорът на Хасково Стамен Белчев призна, че няма представа дали ще остане начело на отбора. „Червените" изпаднаха от „А" група, а към момента не е ясно, дали отборът ще играе и във втория ешелон.

„Мисля, че през по-голяма част от мача бяхме равностойни, за съжаление не ни достигна малко с точка да завършим сезона и да отпаднем. За съжаление, четири човека в началото на седмица разтрогнаха по вина на клуба, днес още един преди мача отказа да вземе участие. На резервната скамейка бяхме с двама полеви и един вратар. Мисля, че се справихме добре с оглед на възможностите на тези футболисти", заяви Белчев.

„Надявам се в най-скоро време да има яснота около клуба и да има отбор в „Б" група, тук е думата на ръководството. Най-вероятно ще се разделим, ако не се оправят условията за работа. Всеки си тръгва по пътя".

„Не мога да говоря за целия сезон, аз бях тук само 9 мача. Започнахме добре - в първите 4 мача спечелихме 7 точки, но след това бяхме тотални аутсайдери, както през по-голяма част от първенството. Отборът загуби вяра и нямаше самочувствие да изиграе някои мачове".

„Когато имаш стимул да играеш, с финансирането, сигурен съм, че щяха да бъдат по-добри резултатите. В края на краищата, за това всеки ден тренират - да си получат месечните възнаграждения", завърши Белчев.