Сектор "А" от стадион "Георги Аспарухов" ще бъде завършен в срок и ще бъде готов до края на септември. Това разкри преди броени минути източник на Topsport.bg от "Герена".

По първоначална информация 7,5-те милиона лева, които трябваше да бъдат доплатени, за да завърши строежът навреме, са били преведени на "необходимите страни по сделката", като всеки може да се убеди и с "невъоръжено око", че строителните работи по сектора продължават и в момента.

Това бе потвърдено и от официалния сайт на "сините", малко преди старта на Вечното дерби с ЦСКА от шампионата в дублиращата група на България.

Камерата на сайта на Левски показа, че дори и в момента работниците продължавата усилената си работа по конструкцията, която трябва да бъде приведена в представителен вид до края на септември.

Както е известно от "синия" клуб заявиха, че "късат договора" с предишната компания, заела се със строежа, като за момента не са коментирали в детайли как се справя новата фирма, наета да довърши започнатото. Едно е ясно - работи се по въпроса и при отсъствие на нови препятствия, появили се в движение, Сектор "А" ще го има.